Lopott laptop kerestetik

2011. júli 2. délelőtt a Győrkőc fesztiválos vásárra kipakolás alatt szegény-szegény laptopomat eltulajonították a táskámból, ami a pult alatt pihent.

Ez a gép egy hős. Megjárta velem Berlint, Görögországban és sok hazai kalandban volt kedves társam. Emellett a hétköznapok sem teltek unalmasan: együtt dolgoztunk, szerkesztettünk képeket és weboldalakat, ékszerterveket, vázlatokat készítettünk, a Dj-estekre együtt mazsoláztuk át a zenei repertoárt, sok fontos levelezést bonyolítottunk le, nemzetközi kapcsolatokat ápoltunk, és levelezős hallgató létemre a tanulmányaimban is nagy segítségemre volt.

Talán ti is találkoztatok vele, ezzel az Acer Aspire 5715Z típusú, ICL50 gyári számú sztárnotebookkal, mely egy fekete masinéria fehér billentyűzettel, a fedelén pedig egy zenei témájú, pink-fehér grafikával ellátott öntapadós fedlapvédővel, a hiányzó O-betűt pótló windows-gombbal, működőképtelen webkamerával.
így nézünk ki kettecskén

Szépen kérlek Benneteket, ha meglátjátok valakinél, aki történetesen nem én vagyok, vagy valaki egy nagyon ilyet szeretne eladni Nektek, esetleg arról panaszkodik, hogy használhatatlan a LOPtopja, mert nem tudja feltörni a jelszót és kódfejtőt keres, ezen esetekben mutassatok kimagasló érdeklődést, és értesítsetek, hogy együtt megtekinthessük a szajrét. (Egyébként profi kódfejtő vagyok. Véletlenül pont tudok egy jelszót egy ilyen típusú géphez.)

Szóval nyissátok ki szemeteket-fületeket, facebook-csatornátokat, minden számít, a rendőrségnek is szóltam, hogy "Ez nemzetbiztonsági ügy!".

Viccet félre. A fél életemről van szó. A művész-életemről, amit elloptak. Amit egy évi kemény és viszontagságos munkával épített fel egy csóró, hazátlan, gyönyörű szép és jószívű ékszerkészítő hippi, aki óvónéni szeretne lenni.

Megköszönöm a terjesztést.

Popular Posts