A mint akció: eredményhír! • A for action resultados

Nem kérek elnézést a késői eredményhirdetés miatt, mert ezt éppen egy ilyen gyönyörű, napsütéses gyereknapra terveztem; vihar- és eső meg vizsgázás közepette lehetetlen remek hírekkel remekül előállnom.

A szigorúan kétszemélyes, szigorú zsűri szúrós tekintetével végignézte a négy játékostól beérkezett 28 A-betűt, és döntött. Döntött egyrészt, hogy a négy lelkes játékos mindegyike megérdemel egy-egy matricát az apróizétől és a Déjá vu-től a részvételéért, másrészt nagy nehezen kiválasztottuk a legjobb fotót, és még egy különdíjat is ki kellett találnunk.

A nyertes játékosok tehát Hétméter Balage, Tóth Erika, Németh Rita és Erős Ferenc: a beküldött A-betűs fotóitokért megjutalmazunk Titeket két bárhovafelragasztható A-betűvel a mi verziónkból:
 és

Szabad ékszerkentyű-választási jogot nyert Erős Ferenc az alábbi fotójával:
ez egy lépcsőház-lépcsőfordulóról készült kép elforgatva, amiben Ferenc megpillantotta Minden Kezdet betűjét.
Gratulálunk!

Különdíjjal jutalmazzuk Tóth Erikát, aki rendkívüli szorgalommal vett részt a játékban (szó szerint vette a vadászatot, és a Bakonyban lőtt képeit küldte be ;)), ezzel Erika is nyert egy szabad ékszerkentyű-választási jogot magának, egyúttal bemutatom két kedvenc fotóját:

 Azt hiszem, a bringás-táblás-A nem igényel különösebb magyarázatot, két legyet ütött egy csapásra. A másik kép meg... hát szóval aki ilyen szép tetkót varrat magára, azé minden elismerésem!

Kedves ékszernyertesek, a facebookos aproize oldalon pörgessétek végig a fotókat, és válasszatok egy valamit magatoknak, barátotoknak, barátnőtöknek, anyukátoknak, nővéreteknek..., és a választásotokat jelezzétek kommentben vagy emailben!

A nyereményeket személyesen átvenni a Déjá vu kávézóban ér (Győr, Újkapu utca 31.), akinek ez nem felel meg, elpostázzuk az általa megadott címre.

Köszönjük, hogy játszottatok velünk e szép szerelmes májusban, és köszönjük a látnoki A-betűket!

Popular Posts