Mandala Mania #5 Tulipán • Tulip

Életerős pozitív kisugárzású, nyitott típusú virágmandalás függő tulipánmintával, őszi rózsanyílás - és még egy virágszál édesanyám kertjéből. Powerful, positive vibration in open type floral mandala earring with tulip motives, blooming roses and one more flower in mother's garden.

Szabadkézi grafikás négyosztatú tulipánmandalás zsugorfólia réz bizgentyűkkel


A tulipánmandalára egy selyemfestő oldalon bukkantam, amit átrajzoltam zsugorkára, és a pirosak-narancsok, zöldek-barnák harmonizáló, mégis vibráló színeivel keltettem életre a virágmotívumot.

A piros szín a változás, rettenthetetlenség, hatalom és szerelem színe, míg a narancssárga szelídebb, megérzéseket, önkontrollt, vitalitást erősíti. A zöld a növekedés, gyógyulás, nyugalom és bizalom színe.

Ez a nyitott típusú mandala pozitív rezgéseket hozhat, és segíthet, hogy a változásokat, előrelépéseket könnyedebben vehesd az életedben, felszabadult elmével, békés lélekkel, hogy gondtalanull növekedhess és gyógyulhass.

A kis réz kiegészítői pedig lágyan csilingelnek minden rezdülésedet követve. ^^

Hossza: 1o cm

Free-Hand Graphic Tulip Mandala Earring


I found the tulip mandala on a silk painter's site, I drew onto polyshrink and I colored it with hamronic&vital shades of red&orange, green&brown colours to make the floral motives alive..

Colour red is sign of changes, fearlessness, power and love while orange is a calming shade of intuition, self-control, vitality. Green is colour of growing, healing, peace and trust.

This open style mandala should bring you positive vibes and help you take changes and forth-steps in your life with an easy, peaceful soul so you can grow and heal without worries.

It's brass attachments tinkle so beautifully, following your swaying motions. ^^

Length: 3.9 inches

 


Nyitott virágmandala és réz csilingelők • Open floral mandala and brass tinklings
Fehér rózsa és piros tulipán • White rose and red tulip

Popular Posts