Szuperfrí firkálda

Van itt ez a Chrome Experiments, a superfreedraw, egy online alkalmazás. Az egész egy végtelen nagy fehér virtuális felület, a program minden kelléke pedig egy kifogyhatatlan virtuális fekete ceruza. Szabadon lehet firkálni képenyőméretben, bárhova, bármit, végül az alkotás elmenthető ezen a nagy, globális falon. Törlés nincs, csak meggondolhatod magad, hogy á, inkább mégse frikálok. Az elkészült és mentett remekművet piros pötty jelöli, és egy véletlenszerű link generálásával megosztható a nagyvilággal. 
E visszafogott eszközök mellett minden, amit ebbe bele lehet varázsolni, ill. amit ebből ki lehet hozni, az pusztán az emberi elme terméke. Szerintem ez kihívás. Úgyhogy én ezt rajzoltam bele az éterbe:


Az experiment oldalán ezen a linken található a rajz az archívumban névvel, leírással, és lehet értékelni is.

This drawing is pointing at the valuable option of a great wall to draw on. There's a pun in the last words: "use your brains well" relates to thinking and sorting, and "use your brains' well" points at the limitless possibilities an human brain just can produce in way of thinking.  It accords to this endless virtual sheet with the endless pencil. To me, it's a challenge!
- aproize


ui. linkelek néhány érdekesebb rajzot az archívumból: képregény, emberfigurák, dohányzó férfi,  ninja, cycle chic, rawr, a gondolkodás segít, dinók szülinapoznak, holdfénykoncert, ezen kívül persze mindenütt fellelhetők a különböző fallikus ábrázolások. . .

Popular Posts